Geconditioneerde meetkamer

18 augustus 2020 | Draai- en Freeswerk, Engineering

Met onze nieuwe geconditioneerde meetkamer kan Hordal B.V. een stap zetten in de richting van een betere kwaliteitsbeheersing. Kwaliteitsbeheersing en hoge precisie is een van de belangrijkste aspecten met als doel het waarborgen van kwaliteit en het uitsluiten van afwijkingen. Door een zorgvuldige selectie en bijscholing van onze medewerkers, blijven wij ons ontwikkelen ten behoeve van kwaliteit, innovatie en continuïteit waar u als klant behoefte aan heeft.

Dankzij onze kwaliteitscontroles en nieuwe geconditioneerde meetkamer voor hoge precisie worden afwijkingen geconstateerd en kunnen we garanderen dat producten de vereiste kwaliteit en afmetingen ons pand verlaten.

Wij maken gebruik van tussentijdse kwaliteitscontroles om de product kwaliteit gedurende het gehele proces te controleren. Tijdens de productie, controleren onze kwaliteitscontroleurs met enige regelmaat of het product de gewenste afmetingen en toleranties heeft om later in het proces vertraging en afwijkingen te voorkomen.

Recente berichten