Wie zijn wij

Hordal B.V. is een machinefabriek in Zwolle die gespecialiseerd is op het gebied van verspaning (draai- en freeswerk), onderhoud en reparatie, machinebouw, engineering en klein constructiewerk.

Het klantenbestand bestaat uit bedrijven die opereren in uiteenlopende branches, zoals de voedingsmiddelenindustrie, medische industrie, papierindustrie, agrarische industrie. Iedere branche kent specifieke problemen en wensen. Vanuit deze achtergrond heeft Hordal B.V. de nodige ervaring opgebouwd.

Kortom, Hordal B.V. is een allround onderneming met een brede kennis en deskundigheid. Zo hebben de 20 werknemers van Hordal B.V. geen 9-tot-5-mentaliteit en zijn zeer flexibel, zodat we snel en adequaat kunnen reageren op de wensen van de klant.

Historie

Hordal B.V. is in oktober 2003 ontstaan door twee bedrijven die een samenwerking zijn aangegaan. Genaamd: “Redal Engineering” en “Hoogers Onderhoud en Reparatie”.
Samen beginnen zij “Hordal B.V.” een machinefabriek met een engineeringafdeling.

In de beginfase van het bedrijf waren er twee mensen in dienst, maar er kwam zo veel werk dat men vrij snel moest uitbreiden. Er werd een pand gehuurd en personeel aangenomen om aan de vraag te kunnen voldoen.

In de jaren die volgde bleef het bedrijf groeien. In 2008 heeft Hordal B.V. in eigen beheer, een nieuw pand laten bouwen op industrieterrein “De Marslanden” te Zwolle. Het is een modern en representatief pand dat Hordal de ruimte geeft om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.