Over onze diensten

Hordal B.V. heeft een uitgebreid machinepark. Wij beschikken over een eigen zaagafdeling en een grote verscheidenheid aan draai- en freesmachines. Meer weten over onze disciplines? Lees dan hieronder verder. 

Draai- en Freeswerk

De afdelingen werken op machines waar zij met verspanende bewegingen een (metaal)product maken. De bewerkingsmogelijkheden zijn zowel conventioneel als CNC gestuurd.

CNC staat voor Computer Numerical Control en slaat op de computergestuurde regeling van werktuigmachines.

Engineering

De Engineering afdeling houd zich bezig met het technologisch onderzoek, het maken van berekeningen en planningen die bijdragen aan een technisch project. Ze zijn hierbij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, vernieuwing of verbetering aan de projecten.

 

Reparatie en onderhoud

Een onderhoudsmonteur bij Hordal B.V. monteert en assembleert onderdelen op locatie. Hierbij gaat het zowel om periodieke onderhoudswerkzaamheden als om het verhelpen van problemen bij een storing. De werkzaamheden vinden over het algemeen plaats bij klanten. De onderdelen die gemonteerd moeten worden zijn vaak grotendeels afkomstig bij Hordal B.V. 

Constructiewerk

De lasserij zorgt ervoor dat producten die van de zagerij, draaierij en frezerij afkomstig zijn worden verbonden op basis van tekeningen en/of werkinstructies. Door middel van  verschillende lasverbindingen worden producten samen gesteld. Het constructiewerk bij Hordal B.V. word bestempeld als klein omdat er vaak een andere manier van verbinden word toegepast. 

Nabehandeling

Een diversiteit aan nabewerkingen voeren wij zelf uit. Voor specialistische nabehandelingen zoals oppervlaktebehandelingen als anodiseren, harden, verchromen, slijpen, enz. hebben wij een uitstekend netwerk van vaste leveranciers.